Lakverzegeling

Lakverzegeling

Een lakverzegeling service is een gespecialiseerde behandeling voor voertuigen, waarbij een beschermende laag op de lak van de auto wordt aangebracht. Het doel van deze behandeling is om de autolak langdurig te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals:

  • UV-straling, die de lak kan doen verkleuren
  • Vuil, zoals stof, modder en teer
  • Chemische stoffen, bijvoorbeeld uit vogelpoep of boomsappen
  • Zout, met name van strooizout in de winter
  • Water en corrosie, door de afstotende werking

Bij een lakverzegeling wordt vaak gebruikgemaakt van keramische coatings of synthetische waxen. Deze producten zorgen voor een glad oppervlak, waardoor water en vuil minder gemakkelijk aan de lak hechten. Bovendien krijgt de auto een mooie, langdurige glans.

Voordelen van een lakverzegeling:

  1. Langdurige bescherming: Lakverzegeling biedt vaak meerdere jaren bescherming, afhankelijk van het type product dat wordt gebruikt.
  2. Gemakkelijker schoon te maken: Door de gladde laag blijft vuil minder snel kleven, waardoor wassen eenvoudiger en sneller gaat.
  3. Bescherming tegen kleine krassen: Hoewel het geen volledige bescherming biedt tegen diepe krassen, kan het kleine krasjes zoals die van een doek of kwast verminderen.

Voor wie is een lakverzegeling service nuttig?

Iedereen die zijn of haar auto langdurig wil beschermen tegen weersomstandigheden, vuil en andere invloeden van buitenaf kan baat hebben bij lakverzegeling. Het is vooral populair bij mensen met nieuwe auto’s of dure voertuigen die in topconditie willen blijven.

Locatie

Wilco’s auto poetsbedrijf
Drieschouwenzuid 6 A
4571RW Axel

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
08:30 – 18:00

Zaterdag 8:30 – 18:00

Heeft u vragen of interesse aarzel niet om contact op te nemen.